dinsdag 1 december 2015

Gewoon doorgaan!

Ondanks dat het mij allemaal even tegen zit op dit moment (lees: relatiebreuk) Ben ik toch weer fanatiek aan het tekenen. We weten het eigenlijk allemaal wel, tekenen, doodlen etc werkt rustgevend en ontspannend. Heerlijk is dat om even je gedachtes, zorgen aan de kant te kunnen zetten en even bezig zijn met de dingen die ik eigenlijk het liefst doe! En dit allemaal tussen een verhuizing, kerstfairs, bruiloft, sint / kerst drukte op het werk door.

Je denkt waar vind ze de tijd... Nou gewoon geen tv abonnement afsluiten op je nieuwe stek! Hoe heerlijk is dat eigenlijk, er is toch nooit iets op de tv. Ik was eigenlijk best benieuwd hoe lang ik zonder zou kunnen. Ondertussen toch al weer bijna een maand. Is er iets wat ik echt niet wil missen zoals Expeditie Robinson of VT Wonen, dan kijk ik dat terug op uitzending gemist! Nou moet ik wel zeggen dat waar ik nu zit even een noodoplossing is en dat ik waarschijnlijk over 3 maanden een ander leuk huisje vind waar wel een tv komt. Maar ik mis het eigenlijk nog steeds niet. Hoe zit dat bij jullie? Zouden jullie zonder tv kunnen?

Maar om weer even op dat tekenen terug te komen. Op dit moment liggen er weer verschillende ontwerpen van BDDesigns bij de drukker. O.a. een notiteblokje A6 formaat en 3 verschillende kaarten. Ook heb ik afgelopen weekend weer 1 nieuwe kaart, de vos toegevoegd.
Kom snel kijken zou ik zeggen!

Je shopt tot 6 December met 15% korting met de code: sint
3 opmerkingen:

Akkelien Smink zei

Oei, wat heftig allemaal, Brenda!
En 't was me inderdaad al opgevallen dat je ontzettend veel nieuwe dingen tekent en bedenkt voor je shop.
Alle goeds gewenst en zet 'm op!
Groetjes,
Akkelien

BDDesigns zei

Dank je wel Akkelien

Jennifer Kamara zei

Hello! I found an adorable owl drawing that (I think) you created and recently had it tattooed on my arm! I just wanted to let you know how awesome and inspiring your artwork is!

GERELATEERD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...